Mission og Vision

Her kan du læse om Pallisgaard A/S Mission og Vision for firmaet, Hvis du vil læse mere om vore Idégrundlag så kan du finde det her

Mission:

Idégrundlaget bag Pallisgaard A/S er, at udføre bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder og forsikringsselskaber samt for det offentlige og private. Opgaverne udføres i alle entrepriseformer og med tømrer- og snedkerarbejde som egenproduktion. Derudover beskæftiger virksomheden sig med en rigt varieret mængde serviceopgaver, herunder vedligehold, byfornyelse og specialopgaver. Ingen opgave er for stor – og ingen for lille.

Vision:

Den overordnede målsætning for virksomheden er og vil altid være “kvalitet og ordholdenhed”. Netop de ord vægter vi højt, og tesen skal være en så naturlig del af hverdagen hos os, at omgivelserne vil opfatte de forpligtende ord som et fuldgyldigt synonym for vores virksomhed.

Ydermere er det målet, at:

Pallisgaard A/S skal fremstå som en attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække velkvalificerede medarbejdere på alle niveauer. Virksomheden skal være en loyal og attraktiv samarbejdspartner over for såvel bygherrer som leverandører.

Serviceopgaver udføres i et pris- og kvalitetsniveau, der bevirker, at kunden i forbindelse med nye opgaver finder det naturligt at entrere med virksomheden igen.

Byggeopgaver udføres med sigte på fornuftig indtjening uden at gå på kompromis med de stillede kvalitetskrav internt og eksternt.