Job og Karriere

Hos Pallisgaard A/S er vi altid på jagt efter nye kollegaer – uanset om du er lærling eller har masser af erfaring.

Vores dygtige organisation består af nye aspirerende talenter og erfarne kræfter – og flere af vores kollegaer er faktisk startet som lærlinge, og i dag ansat som både projekt- og entrepriseledere samt partnere.

Hos Pallisgaard giver vi dig altså stor mulighed for personlig og faglig udvikling gennem ansvar og tillid.

Uformel organisation med højt ambitionsniveau
Vi har højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø, og tror på, at tillid og ansvar motiverer vores medarbejdere til at gøre en forskel i det daglige arbejde. Vi har en løsningsorienteret organisation, der altid bestræber sig på at løfte enhver opgave til et højere niveau.

Så er du den, vi mangler? Kontakt os her og hør nærmere.

Er du vores kommende lærling?
Vi beskæftiger mellem 12 og 14 lærlinge, som er tilknyttet en lang række af vores projekter. Vi ser det som et naturligt, men også vigtigt ansvar at bidrage til at uddanne fremtidens arbejdskraft ved at lade vores lærlinge få erfaring med en bred vifte af vores opgaver. Det er til stor glæde for branchen og ikke mindst os selv.

Vil du høre mere om dine muligheder? 

Så tøv ikke med at kontakte os eller send en ansøgning her.

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.