06-10-23

Nyuddannede elever​

I fredags blev over 100 lærlinge udlært og vi, hos Pallisgaard A/S, er meget stolte over at have været med til at uddanne tre af dem!

Emil Overvad Grønhøj, Philip Holmer Olesen og Sebastian Vork kan endelig træde i arbejdstøjet som færdiguddannede svende. De har alle spændende eventyr i vente både nationalt og internationalt. Igennem deres læretid har alle tre lærlinge udvist stort engagement og dedikation og kan give dem selv et klap på skulderen.

De tre lærlinge havde valgt at invitere tømrermester, Mads Olesen, servicechef, Rune Borregaard og en af vores erfarne tømrersvende, Torben Christiansen til deres dimission. Til dimissionen fik de tildelt en indgraveret lægtehammer, som tak for deres indsats hos Pallisgaard A/S og som lykønskning med deres nye titel.

Hos Pallisgaard A/S har vi uddannet fem lærlinge i 2023 og vi glæder os til at uddanne vores nuværende 11 lærlinge og mange flere fremover!


​Se mere på LinkedIn

04-10-23

Match Making 2023 pt.2

Det var igen blevet tid til Match Making på Professionshøjskolen UCN Sofiendalvej.

Sidste gang så I måske Kristian Wasehuus og Jeppe Sejersen stå og fortælle lidt om Pallisgaard, og hvad det egentlig vil sige at være hos Pallisgaard A/S - MEN, i år fik Mads Olesen og Malene Clausen lov til at stå i standen, og snakke med flere nysgerrige studerende.

Dagen var succesfuld med mange gode samtaler og spørgsmål fra ambitiøse studerende.

Til jer der ikke nåede at møde Mads og Malene, eller deltage i Match Making arrangementet i år, så skal I ikke holde jer tilbage. I er altid velkommen til at kontakte os, vi søger nemlig stadig dygtige bygningskonstruktør praktikanter.

I kan kontakte Mads Olesen på telefonen: 60 12 80 03 eller på mail: mo@pallisgaard.dk


​Se mere på LinkedIn

07-09-23

Pallisgaard har været i gang med at udføre en omfattende renovering på Skibsbyggerivej

Har i passeret Skibsbyggerivej og undret jer, hvad er det egentlig, der bliver udført her? – så skal vi nok fortælle jer det.

Pallisgaard har siden juni måned været i gang med at udføre en omfattende renovering af hele bygningen. I den indvendige del af bygningen er vi i gang med at udskifte lofter, så der kan installeres et nyt ventilations- og køleanlæg, der gør indeklimaet mere behageligt for husets kommende brugere.

Ifølge med den udvendige renovering, er der fra tidligere bruger konstateret problemer med trækgener omkring vinduerne. Derfor fik vi til opgave at demontere facadeteglen omkring vinduerne, for at fjerne den eksisterende illmod fuge, så vi kan efterisolere og tætne vinduerne. Samtidig får alle vinduerne en overfladebehandling af maleren, som gør at facadepartierne bliver frisket op, og vinduerne får en fornyet levetid.

​Se mere på LinkedIn

19-7-23

Sommer, kolde drikkevare og helstegt pattegris – kan det blive bedre?!

I fredags afholdt Pallisgaard deres årlige sommerafslutnings arrangement, hvor der blev serveret lækker helstegt pattegris 🐷 fra CL Partyservice og kolde forfriskninger. Arrangementet gav også muligheden for at indvie vores nye atriumgård, vise den nye tilbygning frem og alle fik mulighed for at ønske hinanden en rigtig god sommerferie. ☀

Efter et vellykket forår, ser vi nu frem til mange spændende opgaver i efteråret - så står du og mangler nye udfordringer, skal du ikke holde dig tilbage! 😎

Send en ansøgning af sted til mo@pallisgaard.dk, ring til 60 12 80 03 eller tryk på linket herunder.

Se mere på LinkedIn

29-6-23

Energirenovering af Byggeren

Aalborg Kommune er i fuld gang med den grønne omstilling, både i forhold til nybyg, men i høj grad også på den eksisterende bygningsmasse. I den forbindelse skal Pallisgaard i gang med netop dette, på Byggeren på Sebbersundvej.

Denne energirenovering sker i form af, at de 9 A-huse alle skal have nyt tag, udhæng og tagrender. Dertil renoveres eksisterende toiletter og A-husenes varmesystem bliver optimeret. Indgrebene vil alle bidrage til, at A-husene udleder mindre CO2.

Står dine ejendomme overfor lignende, så tøv ikke med at kontakte os 😉.

I forbindelse med arbejdet skal vi samarbejde med Mariendal El-Teknik A/S, Ib Andersen VVS A/S, DK ROOF A/S, HL Rent ApS og TH Byg ApS, hvilket vi glæder os meget til.

Se mere på LinkedIn

22-6-23

Nu er vandlandet sommerferie klar!

Siden juni 2022 har Skallerup Seaside Resort A/S været i gang med en omfattende renovering og udvidelse. På Projektet har JORTON A/S været hovedentreprenør, hvor vi har løftet fagentreprisen på alt tømrer- og snedkerarbejdet.


Projektet har bestået af udvidelse af badeland, som har gjort plads til en ny tresporet vandrutsjebane og to ekstra børnebassiner. Ydermere er Wellness-faciliteter også blevet udvidet og renoveret.

Vores tømrerarbejde har udgjort tagkonstruktionen på badelandet, ny tombak facade på Wellness-faciliteter og alt indvendigt arbejde på de nye tilbygninger. Det indvendige arbejde har omfattet loftmontage, døre og vinduer, gipsvægge og snedkerarbejder. Vi har også udvidet eksisterende udearealer med en ny tagterrasse og en udsigtsterrasse.

I forbindelse med projektet har vores underleverandører Thybo Blik & Montage ApS, Lilleheden A/S, Aalborg Profil og Smedeværksted ApS, Bobach Stålentreprise A/S, Taasinge Elementer A/S og TE Montage A/S, ydet en fantastisk indsats for at vi kom i mål rettidigt. Dette sammen holdt med et fantastisk teamarbejde med Jorton og Skallerup Seaside Resort har gjort at vi alle sammen er stolte af det færdige byggeri.

Stort tillykke til Skallerup Seaside Resort med deres nye faciliteter.

Se mere på LinkedIn

16-6-23

Årets sommerfest bød på teamwork, masser af sjov og god mad!

Dagen begyndte med fælles morgenmad på Comwell Rebild Bakker. Efter morgenmaden var der planlagt teambuilding aktiviteter, som Rold Skov Adventure ApS stod i spidsen for.


Aktiviteterne gav os mulighed for at blive udfordret på både hovedet og fysikken i det flotte landskab i og omkring Rebild Bakker. Da aktiviteterne var ovre, skulle der selvfølgelig kåres et vinderhold.

Efter aktiviteterne stod den på hygge og afslapning på Comwells terrasseområde. Her var der sørget for forsyningerne, så alle kunne nyde det gode vejr og tanke op inden aftens festligheder skulle starte.

En stor ros til Comwell Hotels Rebild Bakker for deres flotte omgivelser, gode service og ikke mindst deres lækre 3-retters-menu.

Alt i alt var arrangementet en stor succes, hvor vi fik mulighed for at arbejde sammen, have det sjovt og nyde en masse god mad.

24-4-23

Fremad det går på Eriksholmsparken!

Vi har siden sommeren 2022 været i gang med at udføre tagrenovering samt udskiftning af vinduer og døre på de 24 boligblokke i Eriksholmsparken.

Under byggeriet har vores håndværkere skulle tage hensyn til parkens beboer, da boligblokkene har været beboet under hele processen. Dette kan være en svær udfordring, eftersom vi skal sikre os, at beboerne ikke bliver forstyrret mere end højst nødvendigt og samtidig færdiggøre arbejdet til aftalt tid.

Responsen, fra beboer og fra Nørresundby Boligselskab, har været særdeles positive, og vi er derfor af den opfattelse, at det er lykkedes meget godt.

Parkens beboer skal dog ikke vente meget længere, da arbejdet forventes at være færdig d. 1. maj 2023, og dermed kan de igen nyde deres hverdag i ro og fred.

​31-3-23

Fremtid fyldt med nye udfordringer og muligheder

I dag er en særlig dag for vores to lærlinge, Magnus Broe og Daniel Kronborg, da de har afsluttet deres uddannelsesforløb, som tømrer og nu kan kalde sig svend. De har bevist, at de har hvad der kræves for at lykkes i deres fag, og kan nu se frem til en spændende fremtid fyldt med nye udfordringer og muligheder.


Siden deres opstart hos Pallisgaard A/S, har begge lærlinge været utroligt dedikeret og udvist et stort engagement. Magnus og Daniel kan derfor være stolte af deres præstationer i Pallisgaard A/S.

Tømrermester, Mads Olesen, og servicechef, Rune Borregaard, var begge mødt op til dimission for at lykønske drengene. Stort tillykke til begge, vi glæder os til at møde jer på byggepladserne i fremtiden.

Se mere på LinkedIn

22-3-23

I går fyldte vores direktør og indehaver, Mogens Jørgensen, 60 år!

Mogens havde ikke forventet det store, eftersom vi allerede havde fejret ham til det forrige funktionærarrangement d. 10. marts med fint besøg på Det Tredje Sted, hvor der blev serveret 5-retters menu og diverse vine.


Dog overraskede vi ham, da vi fra morgenstunden stod klar med konfettikanon og fødselsdagssang. I anledningen var tidligere tømrermestre og kompagnoner, Ole Nielsen og Frede D. Nielsen, samt andre pensioneret Pallisgaard folk mødt op. 

Endnu engang, stort tillykke med dagen!   

Se mere på LinkedIn

15​-3-23

Match Making

Igen i år deltog vi i Professionshøjskolen UCN Match Making-arrangement, hvor Kristian og Jeppe havde opstillet en messe stand og serveret hjemmebagt kage for de nysgerrig studerende, som var interesseret i at høre mere om Pallisgaard, og hvad det vil sige, at være praktikant hos os.


Jeppe har tidligere deltaget til Match Making-arrangementet, bare som nysgerrig studerende, hvilket medførte en praktikplads hos os, og sidenhen en fastansættelse som entrepriseleder. Han kan derfor skrive under på værdien af dette arrangement.

Det har været en indflydelsesrig dag, hvor der blev stillet mange gode spørgsmål fra mange passionerede studerende.

Til de studerende som ikke fik muligheden for at deltage i Match Making-arrangementet i år, tøv ikke med at kontakte os, vi søger nemlig bygningskonstruktør praktikanter til både september 2023 og februar 2024.     

Se mere på LinkedIn

​9-2-23

Flot 3. plads ved
​DM i SKILLS i tømrerfaget

Emil Ulrik, som er en af vores dygtige folk her i Pallisgaard, var i sidste uge, til DM i SKILLS i Tømrerfaget. Her dystede han mod fem andre tømrer, om at blive Danmarks dygtigste og sikrede sig en flot 3. plads!


Vi er i Pallisgaard MEGET stolte af Emil og hans indsats. En indsats som både kræver dedikation i arbejdstiden, såvel som fritiden.

SUPER GODT GÅET!

Derudover skal der lyde en stor ros til arrangørerne af SkillsDenmark​ - DM i Skills som virkelig havde sørget for et gennemført event.         

Se mere på LinkedIn

-12-2022

Totalentreprenør for Aak Bygninger Aalborg Kommune

FVi er glade for at kunne meddele, at vi har vundet udbuddet for AaK Bygninger Aalborg​ Kommune som totalentreprenør på opførelsen af en ny daginstitution i Klarup, ved navn Enghuset.


Projektet, som er udviklet i samarbejde med plusArki​tekter, EKJ RÅDGIVENDE ING​ENIØRER AS og L​YTT Architecture, byder på mange spændende udfordringer, da det blandt andet er DGNB guld & hjerte certificeret, hvilket stiller store krav til bæredygtighed mm.

Vi ser frem til det forsatte samarbejde i forbindelse med dette projekt!         

Se mere på LinkedIn

​24-9-22

Kåret som Succesvirksomhed

For tredje år i træk, er Pallisgaard blevet kåret som #Succesvirksomhed af Spar Nord og BDO, hvilket vi selvfølgelig er enormt stolte af. Kåringen anerkender de 1.000 danske virksomheder, som bedst formår kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater. 

 Så igen i år, skal der lyde en stor tak til alle vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, for den gode indsats og til Mogens Lund Andersen, Spar Nord og Georg Aaen, BDO for endnu en af de fine priser. Forhåbentligt gør vi os fortjent til en mere næste år.         

Se mere på LinkedIn

​22-9-22

Første etape af lejligheder på Rømers Have færdigmeldt

Færdigmeldingen af den første etape af lejligheder på Rømers Have har været en succes - med ros fra både bygherre og nytilkomne lejere. 

Projektet har omfattet en totalombygning af bygningsmassen, der er opført i midt 1950’erne. De eksisterende 60 lejligheder er blevet lavet om til 40 lejligheder, som er mere tidssvarende, med moderne badeværelse, køkkenalrum og direkte adgang til uderum i form af altan. 

Vi glæder os til at fortsætte arbejdet på de sidste 30 boliger, som er klar til indflytning d. 14/10 og d. 15/11. 

Billederne er fra Pallisgaards byggepladsbesøg få dage inden afleveringen af første etape. Her fik resten af kontoret indblik i det omfattende projekt.

Se mere på LinkedIn

​28-6-22

Nye kontorlokaler til Aalborg Universitet

Så er der ved at blive lagt sidste hånd på renoveringen af Frederik Bajers Vej 1, hvor der er blevet indrettet nye kontorlokaler til universitetets forskellige serviceafdelinger.

Pallisgaard har været på fælles workshop, hvor der var fremvisning af matriklen.

Vi glæder os til, at Aalborg Universitet flytter endeligt ind her hen over sommeren, og vil i den forbindelse gerne sige stort tillykke med de smukke nye rammer.

Se mere på LinkedIn

​21-12-21

Det Nye Innovationshus

Så fik vi afleveret Det Nye Innovationshus til Professionshøjskolen UCN, og rammerne er nu klar til fremtidens iværksættere!

Pallisgaard har ageret hovedentreprenør for denne moderniseringen, som har strukket sig lige fra energioptimering via nyt varme- og ventilationsanlæg samt nye facadepartier, til etableringen af mere nutidige læringsmiljøer.

Se flere af vores spændende projekter på: https://lnkd.in/gxUCBbaj

​27-10-21

Eksperter fra den arkitektoniske verden samlet i Cologne

Den 27/10-21 var eksperter fra den arkitektoniske verden samlet i Cologne, Tyskland, for at anerkende faciliteter, der skubber grænsen for sports- og fritidsfaciliteter til IOC IAKS Awards. Vi er meget glade for at kunne meddele, at Game Streetmekka Aalborg, hvor vi, Pallisgaard A/S, var totalentreprenør, blev belønnet med en (Olympisk) bronzemedalje!

En kæmpe anerkendelse til JAJA Architects for et kanon stykke arkitektarbejde og et kæmpe tillykke til GAME med prisen, vi er mega stolte af at have været med til at opføre projektet.

Læs mere her: https://lnkd.in/ekbkE8Hx

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.