24-4-23

Fremad det går på Eriksholmsparken!

Vi har siden sommeren 2022 været i gang med at udføre tagrenovering samt udskiftning af vinduer og døre på de 24 boligblokke i Eriksholmsparken.

Under byggeriet har vores håndværkere skulle tage hensyn til parkens beboer, da boligblokkene har været beboet under hele processen. Dette kan være en svær udfordring, eftersom vi skal sikre os, at beboerne ikke bliver forstyrret mere end højst nødvendigt og samtidig færdiggøre arbejdet til aftalt tid.

Responsen, fra beboer og fra Nørresundby Boligselskab, har været særdeles positive, og vi er derfor af den opfattelse, at det er lykkedes meget godt.

Parkens beboer skal dog ikke vente meget længere, da arbejdet forventes at være færdig d. 1. maj 2023, og dermed kan de igen nyde deres hverdag i ro og fred.

​31-3-23

Fremtid fyldt med nye udfordringer og muligheder

I dag er en særlig dag for vores to lærlinge, Magnus Broe og Daniel Kronborg, da de har afsluttet deres uddannelsesforløb, som tømrer og nu kan kalde sig svend. De har bevist, at de har hvad der kræves for at lykkes i deres fag, og kan nu se frem til en spændende fremtid fyldt med nye udfordringer og muligheder.


Siden deres opstart hos Pallisgaard A/S, har begge lærlinge været utroligt dedikeret og udvist et stort engagement. Magnus og Daniel kan derfor være stolte af deres præstationer i Pallisgaard A/S.

Tømrermester, Mads Olesen, og servicechef, Rune Borregaard, var begge mødt op til dimission for at lykønske drengene. Stort tillykke til begge, vi glæder os til at møde jer på byggepladserne i fremtiden.

Se mere på LinkedIn

22-3-23

I går fyldte vores direktør og indehaver, Mogens Jørgensen, 60 år!

Mogens havde ikke forventet det store, eftersom vi allerede havde fejret ham til det forrige funktionærarrangement d. 10. marts med fint besøg på Det Tredje Sted, hvor der blev serveret 5-retters menu og diverse vine.


Dog overraskede vi ham, da vi fra morgenstunden stod klar med konfettikanon og fødselsdagssang. I anledningen var tidligere tømrermestre og kompagnoner, Ole Nielsen og Frede D. Nielsen, samt andre pensioneret Pallisgaard folk mødt op. 

Endnu engang, stort tillykke med dagen!   

Se mere på LinkedIn

15​-3-23

Match Making

Igen i år deltog vi i Professionshøjskolen UCN Match Making-arrangement, hvor Kristian og Jeppe havde opstillet en messe stand og serveret hjemmebagt kage for de nysgerrig studerende, som var interesseret i at høre mere om Pallisgaard, og hvad det vil sige, at være praktikant hos os.


Jeppe har tidligere deltaget til Match Making-arrangementet, bare som nysgerrig studerende, hvilket medførte en praktikplads hos os, og sidenhen en fastansættelse som entrepriseleder. Han kan derfor skrive under på værdien af dette arrangement.

Det har været en indflydelsesrig dag, hvor der blev stillet mange gode spørgsmål fra mange passionerede studerende.

Til de studerende som ikke fik muligheden for at deltage i Match Making-arrangementet i år, tøv ikke med at kontakte os, vi søger nemlig bygningskonstruktør praktikanter til både september 2023 og februar 2024.     

Se mere på LinkedIn

​9-2-23

Flot 3. plads ved
​DM i SKILLS i tømrerfaget

Emil Ulrik, som er en af vores dygtige folk her i Pallisgaard, var i sidste uge, til DM i SKILLS i Tømrerfaget. Her dystede han mod fem andre tømrer, om at blive Danmarks dygtigste og sikrede sig en flot 3. plads!


Vi er i Pallisgaard MEGET stolte af Emil og hans indsats. En indsats som både kræver dedikation i arbejdstiden, såvel som fritiden.

SUPER GODT GÅET!

Derudover skal der lyde en stor ros til arrangørerne af SkillsDenmark​ - DM i Skills som virkelig havde sørget for et gennemført event.         

Se mere på LinkedIn

-12-2022

Totalentreprenør for Aak Bygninger Aalborg Kommune

FVi er glade for at kunne meddele, at vi har vundet udbuddet for AaK Bygninger Aalborg​ Kommune som totalentreprenør på opførelsen af en ny daginstitution i Klarup, ved navn Enghuset.


Projektet, som er udviklet i samarbejde med plusArki​tekter, EKJ RÅDGIVENDE ING​ENIØRER AS og L​YTT Architecture, byder på mange spændende udfordringer, da det blandt andet er DGNB guld & hjerte certificeret, hvilket stiller store krav til bæredygtighed mm.

Vi ser frem til det forsatte samarbejde i forbindelse med dette projekt!         

Se mere på LinkedIn

​24-9-22

Kåret som Succesvirksomhed

For tredje år i træk, er Pallisgaard blevet kåret som #Succesvirksomhed af Spar Nord og BDO, hvilket vi selvfølgelig er enormt stolte af. Kåringen anerkender de 1.000 danske virksomheder, som bedst formår kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater. 

 Så igen i år, skal der lyde en stor tak til alle vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, for den gode indsats og til Mogens Lund Andersen, Spar Nord og Georg Aaen, BDO for endnu en af de fine priser. Forhåbentligt gør vi os fortjent til en mere næste år.         

Se mere på LinkedIn

​22-9-22

Første etape af lejligheder på Rømers Have færdigmeldt

Færdigmeldingen af den første etape af lejligheder på Rømers Have har været en succes - med ros fra både bygherre og nytilkomne lejere. 

Projektet har omfattet en totalombygning af bygningsmassen, der er opført i midt 1950’erne. De eksisterende 60 lejligheder er blevet lavet om til 40 lejligheder, som er mere tidssvarende, med moderne badeværelse, køkkenalrum og direkte adgang til uderum i form af altan. 

Vi glæder os til at fortsætte arbejdet på de sidste 30 boliger, som er klar til indflytning d. 14/10 og d. 15/11. 

Billederne er fra Pallisgaards byggepladsbesøg få dage inden afleveringen af første etape. Her fik resten af kontoret indblik i det omfattende projekt.

Se mere på LinkedIn

​28-6-22

Nye kontorlokaler til Aalborg Universitet

Så er der ved at blive lagt sidste hånd på renoveringen af Frederik Bajers Vej 1, hvor der er blevet indrettet nye kontorlokaler til universitetets forskellige serviceafdelinger.

Pallisgaard har været på fælles workshop, hvor der var fremvisning af matriklen.

Vi glæder os til, at Aalborg Universitet flytter endeligt ind her hen over sommeren, og vil i den forbindelse gerne sige stort tillykke med de smukke nye rammer.

Se mere på LinkedIn

​21-12-21

Det Nye Innovationshus

Så fik vi afleveret Det Nye Innovationshus til Professionshøjskolen UCN, og rammerne er nu klar til fremtidens iværksættere!

Pallisgaard har ageret hovedentreprenør for denne moderniseringen, som har strukket sig lige fra energioptimering via nyt varme- og ventilationsanlæg samt nye facadepartier, til etableringen af mere nutidige læringsmiljøer.

Se flere af vores spændende projekter på: https://lnkd.in/gxUCBbaj

​27-10-21

Eksperter fra den arkitektoniske verden samlet i Cologne

Den 27/10-21 var eksperter fra den arkitektoniske verden samlet i Cologne, Tyskland, for at anerkende faciliteter, der skubber grænsen for sports- og fritidsfaciliteter til IOC IAKS Awards. Vi er meget glade for at kunne meddele, at Game Streetmekka Aalborg, hvor vi, Pallisgaard A/S, var totalentreprenør, blev belønnet med en (Olympisk) bronzemedalje!

En kæmpe anerkendelse til JAJA Architects for et kanon stykke arkitektarbejde og et kæmpe tillykke til GAME med prisen, vi er mega stolte af at have været med til at opføre projektet.

Læs mere her: https://lnkd.in/ekbkE8Hx

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.