HISTORIE

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som blev startet af Christian Pallisgaard i 1917. Lige siden starten har det altid været firmaets første prioritet at udføre 1. klasse arbejde til den rigtige tid og pris. Det viser sig også i de mange spændende byggeopgaver i og omkring Aalborg som Pallisgaard A/S, igennem de nu over 100 år, har udført​​.

I dag ejes firmaet blandet andet af Mogens Jørgensen som blev udlært i firmaet i 1984, blev medejer af firmaet i 1996 og overtog firmaet i 2001.

Dertil ejes firmaet af Mads Olesen, som startede i firmaet i 2010 og blev medejer i 2015. Rune Borregaard og Rasmus Pedersen startede i firmaet i henholdsvis 2001 og 2015 og blev begge partnere i 2019.

Hvad kan vi i dag?

Vi kan i dag tilbyde at løse alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.


Vort fundament er vores faste stab af dygtige og loyale medarbejdere, der altid står parate til at yde den optimale service overfor vore kunder.

Vi tilbyder totalløsninger indenfor tømrer/snedkerarbejde, og vi garanterer vores kunder fulde tilfredshed før, under og efter arbejdet er udført, bl.a. ved en professionel og effektiv opfølgning på det, som vi har lavet.

Vores medarbejderes høje fleksibilitet og mangeårige erfaring sætter os i stand til med meget kort varsel også at udføre presserende opgaver.

Pallisgaard A/S beskæftiger mellem 50-80 dygtige og velmotiverede medarbejdere.​​

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.