Mission

Idégrundlaget bag Pallisgaard A/S er, at udføre bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder og forsikringsselskaber samt for det offentlige og private. Opgaverne udføres i alle entrepriseformer og med tømrer- og snedkerarbejde som egenproduktion.


Derudover beskæftiger virksomheden sig med en rigt varieret mængde serviceopgaver, herunder vedligehold, byfornyelse og specialopgaver. Ingen opgave er for stor - og ingen for lille.

Vision

Den overordnede målsætning for virksomheden er og vil altid være “kvalitet og ordholdenhed”. Netop de ord vægter vi højt, og tesen skal være en så naturlig del af hverdagen hos os, at omgivelserne vil opfatte de forpligtende ord som et fuldgyldigt synonym for vores virksomhed.

Hvis du vil læse mere om vores idégrundlag, så kan du finde det her.

​Samarbejd med en organisation, der går en ekstra mil for dit projekt

Pallisgaard A/S er et ejerledet byggefirma. Det betyder, at vi er ekstra ærekære omkring vores arbejde. Det betyder også, at der er håndfast handling bag ordene, når vi siger, at vi vil gøre en forskel gennem hele projektet. Vores organisation bygger på et fundament af stor erfaring og tværfaglige specialistkompetencer. Tømrermester Mogens Jørgensen blev udlært i firmaet i 1983 og er i dag administrerende direktør, mens medejere Mads Olesen, Rune Borregaard og Rasmus Pedersen sammenlagt har over 30 års anciennitet i firmaet.​

Vi tror på en flad organisationsstruktur, hvor holdånd og tætte arbejdsrelationer er de største drivfaktorer. Derfor har ejerledelsen og projektlederne sin daglige arbejdsgang på både kontoret og byggepladsen, så kommunikationsvejene mellem medarbejdere og samarbejdspartnere forbliver korte, præcise og overskuelige. Foruden vores mange faste medarbejdere beskæftiger vi mellem 12 og 14 lærlinge, som alle er tilknyttet en lang række af vores projekter. Vi ser det som et naturligt og vigtigt ansvar at bidrage til at uddanne fremtidens arbejdskraft ved at lade vores lærlinge få erfaring med en bred vifte af opgaver. Det er til glæde for branchen, næste generation af håndværkere og ikke mindst os selv.

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.