HOVED-ENTREPRISE

Hos Pallisgaard har vi mange års erfaring med en lang række forskelligartede projekter, der har været udstedt som hovedentrepriser.

Vi har været sat i spidsen for flere komplekse hovedentrepriser inden for både nybyggeri og renovering. Derfor har vi også indgående kendskab til de vitale processer og faktorer, der kan påvirke bygningsprocessen – lige fra økonomi til beboerhåndtering og koordinering af forskellige opgaver.

I hovedentrepriser står vi for alle arbejder, hvor tømrer- og snedkerarbejdet altid vil være egenproduktion. Gennem tiden har vi desuden etableret flere stærke samarbejdsaftaler med underentreprenører, og det betyder, at vi klarer alle opgaver – blandt andet råhus-, murer-, maler-, el-, vvs- og ventilationsarbejde og herigennem sikrer en veltilrettelagt byggeproces.

Tillid i komplekse hovedentrepriser

Som hovedentreprenør gør vi alt for at skabe et tillidsfuldt samarbejde, hvor oprigtighed og konstruktiv dialog driver projektet frem og i mål. Vi ser det som vores vigtigste opgave at skabe et godt samarbejde og sørge for en effektiv planlægning, der skaber overblik gennem hele byggeprocessen.

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.