TOTAL-ENTREPRISE

​Med Pallisgaard ved roret for din totalentreprise er du sikret en god og effektiv proces gennem hele projektet. Vi har stor erfaring med totalentrepriser, og har gennem årene arbejdet på en stor portefølje af forskellige projekter, der involverer både nybyggeri og renoveringsopgaver.

Vores tilgang til totalentrepriser, og alle andre entrepriseformer, er stærkt inspireret af lean-tankegangens principper. Det betyder, at vi arbejder efter et stærkt, overordnet koncept, hvor fejl minimeres – eller helt undgås – gennem struktureret og veltilrettelagt projektstyring.

Kompetent og erfarent totalentreprise-team
Hos Pallisgaard sætter vi altid et nøje udvalgt team, som vægter samarbejdet højt – både over for rådgivere, bygherre og projektets samarbejdspartnere. Teamets tværfaglige sammensætning gør, at vi altid kan garantere, at alle faglige aspekter af projektet gennemgås af erfarne specialister inden for sit felt – og det er din garanti for et byggeri af højeste kvalitet.

Hos Pallisgaard får du en totalentreprenør, der dækker alle aspekter af byggeriet og sikrer, at projektet afleveres til den aftale pris og tid – og i bedste kvalitet, naturligvis.

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.