Om Pallisgaard A/S

Firmaets historie

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som blev startet af Christian Pallisgaard i 1917. Lige siden starten har det altid været firmaets første prioritet at udføre 1. klasse arbejde til den rigtige tid og pris.

I dag ejes firmaet blandet andet af Mogens Jørgensen som blev udlært i firmaet i 1984, blev medejer af firmaet i 1996 og overtog firmaet i 2001.

Mads Olesen startede i firmaet i 2010 og blev medejer i 2015. Rune Borregaard og Rasmus Pedersen startede i firmaet i henholdsvis 2001 og 2015 og blev partnere i 2019.

Vi kan i dag tilbyde at løse alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.
Vort fundament er vores faste stab af dygtige og loyale medarbejdere, der altid står parate til at yde den optimale service overfor vore kunder.

Vi tilbyder totalløsninger indenfor tømrer/snedkerarbejde, og vi garanterer vores kunder fulde tilfredshed før, under og efter arbejdet er udført, bl.a. ved en professionel og effektiv opfølgning på det, som vi har lavet.

Vores medarbejderes høje fleksibilitet og mangeårige erfaring sætter os i stand til med meget kort varsel også at udføre presserende opgaver.

Pallisgaard A/S beskæftiger mellem 50-80 dygtige og velmotiverede medarbejdere.