Frederik Bajers Vej 7K

​Ombygning af eksisterende undervisningsbygning til fremtidig administrationsbygning for Aalborg Universitet. Bygningen er i fire etager (kælder, stueplan, 1. salsplan og 2. salsplan).

Ombygningen omhandler hovedsagelig indvendige ombygningsarbejder til nye åbne kontorlandskaber og inde liggende "transparente" møde-/ og samtalelokaler. Der etableres en ny hovedindgang mod bygningens vestlige facader mod nærliggende parkeringsplads, hvorved der etableres ny belægning og udvendige opholdsarealer. Eksisterende parkeringsplads ændres lidt.

Eksisterende toiletfaciliteter bibeholdes men renoveres med nye overflader og sanitet. Der etableres små te- køkkener på hver etage samt flere anretter køkkener for madpakkeopbevaring samt til simple anretninger til diverse møder.

VVS, ventilation og EL installation ombygges i bygningen, ligesom der renoveres toiletter og der etableres nye anretter-/ og te-køkkener.

Udeomsarealer ombygges med belægninger, beplantninger, inventar m.v.

Arbejdet er udført i Hovedentreprise hvor vi, ud over tømrer og snedkerarbejdet, også stod for maler-, murer-, VVS-, ventilation-, el-, CTS- og gulvarbejder

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.