UCN​

Etape 1 omhandlede ændring af bygning 4 fra 1997-99 og bygning 6 fra 1978 renoveret 2015.

Arbejdet omfatter funktionsændringer fra undervisningslokale til ny personalestue. Grupperum i kælderen ændres til fredagsbar, trinlydsdæmpende foranstaltninger i Performance-sal, samt ændring af nuværende personalestue til nyt undervisningslokale.

Etape 2 omhandlede indvendig renovering af bygning 1 med ændring af oprindelige Atriumfacader fra 1965, samt etablering af lounge. Der er også etableret nyt ABV anlæg pga. ændret brug af atrium.

Ydermere er bygning 6 tagkonstruktion fra 1978 renoveret. Eksisterende fritspændende betonkummer og ovenlys er renoveret under totaloverdækning og med stillads indvendigt, sådan biblioteket har kunne bruges i hele perioden.

Etape 6 Nærværende etape 6 omfatter bygning 1, og består af en delvis tagrenovering af tidl. udv. isolerede tagpaptage, udskiftning af glastag over ATRIUM, afmontere kobberfacader, efterisolere og genmontere kobberfacader på de 5 sals-bygninger.

Alle etaper er udført i Hovedentreprise hvor vi, ud over tømrer og snedkerarbejdet, også stod for maler-, murer-, VVS-, ventilation-, el-, og gulvarbejder​

Hvad siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser fra vores kunder.

"Aftaler bliver respekteret til fulde"

​Pallisgaard har vist, at et sundt samarbejde er vejen til gode processer og gennemarbejdede projekter. Samarbejdet bliver prioriteret højt, hvilket afspejler sig i en god og positiv dialog, hvor de bedste løsninger er blevet fundet i fællesskab med os som bygherre. Vores erfaringer med Pallisgaard er præget af et tillidsfuldt samarbejde, hvor projektet og processen er løftet med en stor ansvarlighed og grundig tilgang til opgaven. Der betyder, at aftaler bliver respekteret til fulde og med øje for de elementer, der skaber mest værdi for projektet og os som bygherre. Dette indtryk afspejler sig i alle medarbejdere, vi har mødt hos Pallisgaard. Lige fra projektlederen til den nyeste lærling på pladsen, som alle har indgået i et respektfuldt og eminent samarbejde

Kirstine Falk, Aalborg Universitet

"Alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet"

Pallisgaard strækker sig langt for at aflevere projektet til tiden og sikrer sig, at alle når i mål med deres opgaver. Samtidig spiller de med åbne kort, hvilket har gjort det nemt at finde en gylden mellemvej, hvor alle involverede i projektet er tilfredse med resultatet.

​Poul Tang, Knudsen & Østergaard

"Derfor har de også min klare anbefaling."

​Man har en klar fornemmelse af, at Pallisgaard altid ønsker det bedste for projektet. Det er min oplevelse, at de prioriterer at overholde de økonomiske og tidsbestemte betingelser, men sætter en mindst lige så stor ære i at levere et ordentligt projekt, som alle kan være tilfredse med. Derfor har de også min klare anbefaling.

Brian Hansen, AaK Bygninger

Pallisgaard A/S er et traditionsrigt firma som tilbyder alle typer af opgaver indenfor restaurering, renovering, nybygning og til- og ombygninger.

Kontaktoplysninger

Pallisgaard A/S

CVR-nummer​: 32659616

EAN-nummer: 5790002054259

Kaolinvej 8, 9220 Aalborg Ø

Klik her for rutevejledning

Copyright ​© 2021 Pallisgaard A/S. Alle rettigheder forbeholdes.